Till den svenska startsidan

Kvalitetspolicy
Miljöpolicy

Svetsning


English Svenska Deutsch

Certifikat 1090 Certifikat

Trippel-A

Detta är RNP AB

RNP AB startade sin verksamhet 1994. Under de första åren bestod uppdragen oftast i hela projekt som till exempel att byta ut stora delar av processutrustningen hos ett större företag. Senare minskade investeringsviljan inom processindustrin varför vi istället började erbjuda våra tjänster som kvalificerad svetsning och montering till den exporterande tillverkningsindustrin. Men under tiden byggde vi samtidigt upp en mycket effektiv laserlegoverksamhet i Landskrona som idag ligger i den absoluta frontlinjen.

Med 8 lasermaskiner erbjuder vi våra kunder, som finns i hela norra europa effektiv laserskärning av rör och plåt i marknadens effektivaste maskiner.

Vi är 100% underleverantörer, inga egna produkter och kan därmed ge våra kunder full service på det vi skall vara bäst på,laserskärning!

RNPs affärsidé
"Vår affärsidè är att leverera kostnadseffektiv förädling av högsta kvalitè med laserbearbetning och kvalificerad svetsning som huvudmoment.
Vi skall också i nära samarbete med kunderna utveckla och skapa nya affärsmöjligheter genom att vara det ledande bolaget tekniskt och applikationsmässigt inom rörlaserteknik"

Din personliga integritet är viktig för oss, vänligen ta en stund och läs vår integritetspolicy

 


    


RNP AB   Faktorigatan 7   261 35 Landskrona   Tel 0418 - 44 87 70