Till den svenska startsidan

Kvalitetspolicy
Miljöpolicy

Svetsning


English Svenska Deutsch

 

Trippel-A

Laserskärning

RN
P erbjuder kunderna laserskärning av både rör, hålprofiler och plåt i världens effektivaste maskiner. Vi har 20 års erfarenhet av laserskärning och som ett 100%-igt underleverantörsföretag tillhör vi absolut ett av de ledande i norra europa. .



En av våra lasermaskiner

Ett nytt och snabbare sätt att tillverka detaljer som man tidigare bara kunde fräsa fram. Det ger också konstruktörer och designers en möjlighet att tänka i nya banor.





Klicka på bilderna för att se detaljer!

Smarta knutpunkter - mycket funktioner per mm stål
Kombinationen mellan planlaser och rörlaser har visat sig mycket intressant. Under 20 år har man bara kunnat laserskära fram ytplåtar och diverse tvådimensionella maskindetaljer, men nu kan vi även erbjuda marknaden själva strukturen/ramverket. 
Högre kvalitetsnivå och kortare ledtider. Hela kundens produkt befinner sig nu i ett och samma system. 

Snabbt och flexibelt för en allt mer krävande marknad 
Antalet arbetsoperationer kan minimeras radikalt genom att man konsekvent utgår ifrån standardprofiler i konstruktionsarbetet. Detta skapar en imponerande snabbhet och flexibilitet i de utvecklingsprocesser som produkter på marknaden mer eller mindre ständigt tvingas befinna sig i. 
Att utgå ifrån en standardprofil och med denna åstadkomma det vi kallar för ”smarta knutpunkter” ger så mycket funktion som möjligt per mm rör. Det går att producera detaljer med exakta mått som kan hakas i varandra och fixeras i sina positioner, samtidigt som man gör hål, urtag och passningar till andra detaljer. Det är likaså möjligt att från början gravera in artikelnummer eller en text på detaljerna.

Konkurrenskraftiga lösningar 
Med rörlaserskurna lösningar går det ibland att helt ersätta detaljer som tidigare endast kunde tillverkas genom traditionell bearbetning. I de flesta fall blir det också till en mycket konkurrenskraftigare kostnad.

Mer om våra maskiner och kapacitet finns att läsa på sidan "maskinkapacitet".

   


RNP AB   Faktorigatan 7   261 35 Landskrona   Tel 0418 - 44 87 70